Lovisa följde med mig hem efter skolan! 🙂

När vi kom hem hade ELF kommit! 😀 Så grejade med det 😉  åsi kollade vi även på allt annat smink bla 120 paletterna och provade lite sen så räknade vi nagellack, 66st :O Så nu har mamma sagt att jag inte behöver mer varken nagellack eller smink :/ Eller ja liiite till bara! ”fotade” med kameran i datorn och med massa tillbehör 😛

Mamma kom och vi åkte till stallet! MEN vi blev blöta! Lovisa gick med Cloetta bort och jag red på Mysla, longerade jag Cloetta och sen så fick Lovisa hoppa upp! gick lite runt och så 😉 Gick hem med båda hästarna.

Efter det så åkte vi till mormor och morfar och åt mat sen så skjutsade vi hem Lovisa 😛

Nu sitter jag här med ”färg” (toninf) i håret och ska skölja ur! Ska fota och testa sminket lite sen bara! seeeen sova? sminket gör jag när jag tittar på ”Breaking News”

Ett svar till Äventyr med lllovisaas

Arkiv

Kategorier