Jag dör i den ”underbara” värmen som alla talar om! Usch! Så skönt att det började regna tillslut! Varit uppe vid huset, fikat, ätit och så gick vi en sväng mot sjön 😛 Blir kanske även att hämta hästarna i veckan! 😀 hoppas! Våran transport är inte tillräckligt stor för två storhästar så vi måste låna en.

Tog inte med mig mobilen upp eftersom vi inte har wifi än, så inga bilder 😛

Nu sitter jag här med färg i håret, skölja ut det snart och sen duscha. Sen räkna lite matte eftersom jag missar nog en lektion på tisdag 😛 och skriva lite anteckningar till SOn tur att det är kul iaf! Men har ju hela veckan på mig så ska skriva riktigt bra och memorera allt! Kanske tar med mig datorn till dansen? Oh! Måste köpa kakor! (Anteckning, eller någon som ersätter mat..) haha ;D Har även kollar upp lite mer om PRAOn är bara tisdagen kvar och så får vi se hur det blir på fredagen 😛 nä, nu ska färgen snart bort. Får se om jag även köper hårfärg imorgon och gör om… Men då beställer jag nog en speciell 😉

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier