Jaha, då ligger man här ute i skogen då (eller… I min säng, i huset ;D)

Dagen började med att jag åkte moped till skolan då jag lyckades fixa körkortet igår! 😀 Engelska då vi skulle tala mycket. Ca 20min matte och sedan ”öppen sommarscen”, Ellen och Evelina sjöng ”This Is My Life” 😀 (film på FB) sen så var det hemkunskap, jag, Johanna och två till fick städa bokhyllor och sortera böcker -lätt det bästa jobbet! På svenskan så tittade 8B(vi) och 8D på varandras reklamfilmer. På idrotten tog vi ut lag till dragkampen imorgon. Vi börjar 0815 och kör iaf fram till maten. Efter skolan följer nog Ellen med mig hem, för vi ska baka då vi ska ha knytkalas på torsdag efter att våra skåp är städade 😛 jag har lagt allt skärp på botten av skåpet så det går nog fort 😉 och sen på fredag är det ju SKOLAVSLUTNING!!! Åker till Boxholm på morgonen sen tar Lovisa och jag min moppe till Åsbo och så kollar vi på Linus och Julia som slutar 6an. Vad som händer sen är oklart 😛

Har även kollat på massor gamla bilder idag… Man undrar vart allt folk man ”va” med förut har tagit vägen!

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier