Vaknade strax innan 8, hade ställt alarmet på 8 men ville visst inte sova så länge 😉 fixade mig.. Lyckades dra nageln i ansiktet så att jag fick ett sår! Snyggt! 😛 precis när jag skulle cykla iväg mot macken så fick jag ett sms från Ellen ”jag har fått stöta på mitt däck” det jag undrade var så vad är ”stöta”? Och vart?! Men hon var vid macken så drog dit. Mötte Ellen, Louise, Axel och Axel. Ellen och jag åkte hem till mig hon fick ta en av mina andra cyklar och ställa sin där. Åkte en annan väg och mötte klassen, eller typ halva för några hade dragit och många var lediga för studenten 😛 Alla cyklade till Ekeby där vi fikade och lyssnade på vår so-lärare samt gick runt och kollade i kyrkan. Det var en katt där som gick in i kyrkan xD Sen blev det att cykla en annan väg till Boxholm. Det var lite trångt 😉 Ellen, jag, Sanni och Sam lyckades dra iväg och komma först tillbaka! Tog det lugnt innan det var mat. Potatisbullar där 🙂 sen var det bara tyska i 40min kvar! Jobbade några uppgifter i övningsboken och åkte sen hem. Och gjorde typ inget hemma ;D Skriver på mobilen nu för är i Motala 😉 ska sova där eftersom imorgon är det tjejvättern!

Ett svar till Ekeby

Arkiv

Kategorier