Då var snart första dagen på lovet slut. Började dagen med… Jao? Mycket folk och alls gjorde lite som de ville 😉 Emelinda, jag och Therese åkte iaf till Trosa och kollade i affärer, åt glass och handlade mat(godis). Tillbaka till Vagnhärad där folk skulle äta och föra sig klara för Diggiloo. Jag, Linus och några till var kvar hemma. Jag, Linus, Ponta och Josse tog cyklarna(mini!!!) ner till Ica/Hemköp. Köpte maränger och glass 🙂 när vi väl var hemma fick vi beställningar och fick åka igen 😉 Annars har vi matthoppat och kollat på fotboll 😛 varit ute med hundarna två gånger…
Drog ju hit till Vagnhärad igår efter att först ha varit på min egen skolavslutning och sen på Linus’, även pizza, kyckling och glassfest hos mormor och morfar 😉 träffade även nys kusinen, Gustav 🙂

20120616-233714.jpg
Min klass(även lärare)

20120616-233754.jpg
Linus’ klass

20120616-233846.jpg
Glass i solen 🙂

Vet även inte hur jag ska överleva en natt till i denna säng! Vaknade inatt av att jag hade så j*vla ont i ryggen!

Hoppas inte att jag glömt något nu :3

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier