Vaknade vid typ 9 idag, packade och så sen drog vi hem. Ett stopp i Norrköping för lite shopping och mat:

, några tidningar, ett par shorts (bad/sport) och kaningodis ;D

Packade ihop det sista när vi kom hem, för då kom mamma så packade vi in allt i transporten och åkte till Skurebo.

Hälsade på hästarna… Det har kommit en ny, STOR! som ska var här över sommaren 🙂 Flyttade alla till den andra hagen, Zäta sprang efter de andra utan grimma och grimskaft för att vi inte lyckas ta på honom grimman xD tur att han bara följer de andra iaf!

Sedan tog vi in och upp alla saker och så har jag plockat hela kvällen… Saknas lite böcker men tror de står på pappas vind. Annars är det bara kläderna kvar som ligger i lådor. Allt är lite plottrigt just nu så ska flytta runt lite saker 😛

 

får se vad som händer imorgon… Ska iaf städa kaninburen 😛

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier