Nu ska jag berätta lite om vad jag tycker om hela ”ullaredssaken”. Jag var där första gången när jag var 6-7år (kommer inte ihåg). Har varit där ca 1-3 gånger per år sedan dess, över dag och bott på campingen eller åkt när vi varit i närheten. En gång så campade vi i en vecka med våran husvagn då var vi där nästan varje dag.

Det är många som åker TIDIGT på morgonen för att vara där INNAN de öppnar! totalt onödigt! själv så går jag igenom allt på 3tim!

Det är även många som försöker åka när det inte är så mycket folk (tror de!) men folket går inte skippa! Och vem bryr sig om det är mycket folk? Du får det du vill ha iaf! Det du KANSKE inte får är kläder i din storlek och du har det mista! Så har du 42 eller så kan du vara lugn… Det finns även en avdelning med ännu större storlekar!

Kläder: ÄR SVINDYRT! Det du kan hitta billigt är saker som hänger på en ställning där det står ”från 9,95”.

Leksaker: Allt är MYCKET billigare, vad jag kommer ihåg när jag var liten och nu har jag ju letat presenter. Det finns typ ALLT! 😀

Kosmetik: KRÅNGLIGT! Det finns som en kassa där… då ska man betala där och sedan gå och bära på… utan att någon tar den eller så! Smink är dyrt överlag… men det är billigt här iaf!

Media & Hem-EL: Jaha… CD… det är vanliga priser men finns högar med billiga för 49kr typ..

Livsmedel: Här kan du hitta godis och kakor för bra priser, resten är ”naaaa…” Kan inte säga så mycket då det inte finns så mycket saker och så… men det du kan hitta på tex ÖoB kostar lika mycket där…

Rengörning och Kroppsvård: Allt kostar lika mycket som på T.ex. ÖoB, rusta m.m.

Väskor: Ligger precis vid en lageringång! Vilket gjorde att när jag för en gångs skull skulle hitta något där… GLÖMDE! Får leta på marknade istället då det är samma priser, om inte BILLIGARE!

Till hemmet, belysning och hemtextil: Här handlar jag inte så mycket heller men det är IKEA-priser…

Hästsport och djur: Sakerna är nåååågra kroner billigare och de kan finnas riktigt bra erbjudanden… Men annars kostar ett täcke typ från 400kr och upp…

Hobby och fritid: inte riktigt min typ av avdelning, har inte så stor koll helt enkelt…

Restaurangen och övre plan: Där finns det en frisör, men den har aldrig varit öppen när vi har varit där 😮 Restaurangen är precis som IKEA… På fiket är det mesta billigt dock inte ”specialkaffe”

Kassorna: När jag var liten sa jag: ”när jag blir stor så ska jag jobba i kassan här så att det ska gå lite fortare” ;D Det finns många kassor och de ropar ut när det är lite eller ingen kö i vissa.

Hunddagiset: Varför öppna en timma efter varuhuset? Vill man lämna hunden så vill man väl göra det direkt om man nu ska gå där inne hela dagen vill man ju inte missa 1 och en halv timma bara för att vänta på dem och sedan lämna och åka!

Textilreturen: Samma där typ… ligger långt bort och öppnar sent..

Boende: PERFA! + att de ska bygga ett hotell nu!

Och det jag vill säga med detta är att jag har tröttnat! Ullared är inte billigare än något annat enligt mig! Jag åker nog bara dit nu för att få komma bort en dag… Shoppa allt i en butik istället för 10st är ju ganska skönt också 😛 Men nej! Jag skulle tex aldrig gå en hel dag! Eller åka en gång i månaden och andra galna saker som folk gör! USCH! Vissa folk blir som galingar! Stressar upp sig och knuffas, tränger sig osv…  Skulle säker kunna skriva 100 saker till men orkar inte 😉

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier