Jenna Hamilton(Ashley Rickards) är en blyg tjej på 15 år och efter att ha kommit hem från ”summer camp” får hon ett elakt brev. När hon har fått detta råkar hon ut för en olycka, men folk tror att hon försökt ta självmord.

Hon blir tvingad att gå och träffa kuratorn, Valerie Marks(Desi Lydic). Valerie är inte särskilt smart och väldigt ”klängig”. Hon skulle behöva fixa sina egna problem istället. Valerie ser Jenna senare som sin bästa vän.

På lägret så träffade hon Matty McKibben(Beau Mirchoff), men han är populär och det är inte Jenna, så han vill inte synas med henne, han är även väldigt blyg och osäker. De är av och på under hela första säsongen. När Matty bestämt sig för att han vill vara med Jenna har hon redan hittat en ny, Mattys bästa kompis Jake Rosati(Brett Davern), som är mycket snällare och säkrare.

 

Sadie Saxton(Molly Tarlov) är den onda och elaka tjejen i serien. Hon är fet men populär endast för att hennes föräldrar är rika. Sadie har en ”crush” på Matty men märker senare att det inte var något. Hon är inte snäll mot EN person!

Lissa(Greer Grammer), Jakes flickvän innan han börjar gilla Jenna. Hon är kompis med Sadie men dumpar henne efter att hon fattat att det är Sadie som är den onda och elaka som förstört hennes liv.

Jenna har två vänner Tamara(Jillian Rose Reed) och Ming Huang(Jessica Lu). Tamara gör allt för att bli populär och vill alltid göra som alla andra, och stalkar även Ricky Schwartz(Matthew Fahey). Ming har två stränga föräldrar som inte låter henne göra något!

 

 

JAG ÄLSKAR DEN! Komedi och Drama!

tr0r jag fick med det mesta och så jag inte vill avslöja allt!

 

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier