Handlingen är enklast att skriva om jag berättar vad som händer först! Denna serie är väldigt svår att skriva om!

 

Aria Montgomery(Lucy Hale), Hanna Marin(Ashley Benson), Emily Fields(Shay Mitchell), Spencer Hastings(Troian Bellisario) och Alison DiLaurentis(Sasha Pieterse), har en ”fest”. Alla somnar efter ett tag och vaknar upp och ser att Alison är borta! Polis och så kallas in…

Efter att Alison försvunnit tappar tjejerna kontakten, Aria flyttar t.ex. till Island.

Ett år senare flyttar Aria och hennes familj tillbaka. Aria går till en klubb och träffar där Ezra Fitz(Ian Harding). Nästa dag i skolan ser hon att han är hennes lärare men det bestämmer sig för att hålla allt hemligt!

Spencers syster Melissa(Torrey DeVitto), flyttar hem och in i familjens gästhus som Spencer gjort till sig själv vilket gör henne väldigt arg. Melissa är förlovad med Wren Kingston(Julian Morris) men de avbryter efter att han kysst Spencer. Spencer får senare även veta att Jason DiLautentis(Drew Van Acker/Parker Bagley -S1) är hennes halvbror.

Hanna som var väldigt fet har gått ner massor i vikt och skaffat en ny ”kompis”, Mona Vanderwaal(Janel Parrish).

Emily träffar en ny kompis som heter Maya St. Germain(Bianca Lawson), som flyttat in i Alisons hus när familjen flyttat. Maya är även sen Emilys flickvän.

När Mayas familj börjar gräva i trädgården hittar de Alisons kropp. Nu har även tjejerna börjat få SMS från en person kallad ”A”, de tror först att det är Alison tills de hittar kroppen. Tjejerna blir kompisar och börjar ”hänga” igen för att kunna trösta och skydda varandra. ”A” vet alla deras hemlig heter och de måste gör precis som hen säger. De gör allt för att ta reda på vem som mördat Alison och vem ”A” är.

Toby Cavanaugh(Keegan Allen), Soon to be Spencers pojkvän. Men som alla först tror är skyldigt till något då han är väldigt skum. Styvbror till Jenna ..–>

PLL121-0424.jpg

Jenna Marshall(Tammin Sursok), Tobys Styvsyster. Som är blind efter att Alison skulle skoja med Toby, kallas i början av serien för ”the Jenna thing”. Jenna får senare tillbaka synen efter en operation.

Allt här ändrar sig hela tiden! Med massor av misstänkta, vill ju heller inte avslöja allt som händer! Men jag försökte att skriva om huvudpersonerna och vad som hänt som jag kommer ihåg väl. 

Själv så älskar jag serien! Kollade på första avsnittet när de släpptes men inte mer då. Så nu har jag kollat ifatt allt på några dagar (med lite sömn ;D). Jag är fast och längtar tills nästa episod så fort jag sett en ny!

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier