George Altman(Jeremy Sisto) bestämmer sig för att flytta till ”förorten” från New York City med sin Dotter Tessa Altman(Jane Levy).

Tessa blir visad runt i skolan av Dalia Royce(Carly Chaikin) och hatar henne redan då, hon är stel, översminkad och får allt hon vill. Det blir inte bättre när hennes mamma, Dallas Royce(Cheryl Hines) vill lära känna George bättre (OBS! Dallas är gift men skiljer sig efter ett tag).

Kompis med Dalia är även de tre K:na, Kenzie(Kara Pacitto)Kaitlin(Katelyn Pacitto) och Kimantha(Abbie Cobb)

Tessa blir kompis med Lisa Shay(Allie Grant) och en dag bjuder hennes mamma Shelia(Ana Gasteyer) över dem på middag. När alla har ätit går ”barnen” ner till källren för att spela ”sanning eller konsekvens”(?) Tessa och Lisa är inte med men Lisa’s bror Ryan(Parker Young)   blir utmanad att kyssa Tessa, det leder till mer och de går ut några gånger men Tessa märker att Ryan inte är så smart. Tessa blir även kompis med Malik(Maestro Harrell) som sen blir tillsammans med Lisa.

George har sin bästa vän Noah Werner(Alan Tudyk) som han umgås med de är båda (tillslut ;D) medlemmar i golfklubben. George jobbar som arkitekt, det var så han träffade Dallas först och han byggde även om Noah’s Badrum lite.

Det är mycket som händer, något nytt varje gång och inte så mycket som fortsätter. Bl.a. Dallas’ hund försvinner, Shelia’s Dockor blir stulna. Dallas öppnar en butik som Tessa börjar jobba på, hon blir så fast att hon inte hinner med annat, men hon tycker endast att det är kul + att hon sparar till en bil. Så handlingen är lite svår, men karaktärerna är riktigt bra och roliga! En komedi!

 

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier