Idag vet jag inte riktigt vad jag vill eller tycker…

Åkte hem till  pappa imorse, sen kom mamma och hämtade mig och Linus vid 12. Åkte till hem och åt mat sen tog vi färjan över till Torpön. Vi klättrade i höghöjdsbanan, Linus var så feg! Det tog typ 1,5h för att ta sig runt 2 banor! Efter det köpte vi glass och åkte hem. Nu har jag ridit en sväng med ”en person” 😉

Imorgon då? SOVA! Ska inte ställa alarm och sova så länge jag kan! På Lördag åker vi till Göteborg och bor på hotell en natt och så Liseberg på söndag då 🙂 Och så restaurang på lördagskvällen. Eller vi ska ju boka hotellet först 😉 OCH DÅ BLIR DET HOTELLFRUKOST! 😀 Och de har pool, det som vi tänkt boka! 🙂 Men Liseberg med Linus låter…. sådär :S Kommer få åka det mesta själv. Typ AtmosFear, Höjdskräken, Uppskjutet, kanske Hanghai och Uppswinget. Men innan det är det Skänninge marken! Vet en sak som jag ska och måste köpa!

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier