Idag så vaknade jag av en morrande katt som satt under sängen och vaktade sitt byte. Nämligen min hamster! Blod över hela golvet osv.. Fick tag i Cody som då var mördaren fick han att släppa Diva, bytet… Men hon var redan död så ropade på pappa så försökte ha ta Cody som sprang till trappan där Berra (hund), vaktade så han stannade där och släppte Diva.. Cody åkte ut direkt och Bella som hade tittat på allt sa jag till ”jag vet att du inte gjorde något, men jag vet också att om du hade kunnat så skulle du inte ha räddar henne iaf” då hon tog jag snällt ut. Det konstiga var att när jag somnade så hade jag bara en katt på rummet, Bella… Så Cody har ju krånglat sig in på något vis!
Tänkte ju sälja henne men ångrade mig.. Kke hade varit bättre det…
Har en hamsterbur att städa och en marsvinsbur som varit sen Augusti? Ojj! Men då blir det gjort iaf 😛

Detta var då klockan 5

Varit i stallet idag också så dit åker jag inte imorgon. Ofelia gick bra, efter ett tag… Haha 😉 hon blev svettig tillslut iaf 😛

Läxor denna vecka:
Hemkunskap – prov, tis (läste idag, vi ska bara kunna det vi har skrivit va?)
Engelska – prov, ons (övar på lektionerna för mer vet jag inte)
Tyska – verb, fre ( tänker bara kolla på precis innan…)
Får inte glömma Cheap monday lagerurförsäljning i Tranås på ons(?)
Någon som ska med!!!!?!?!?????

Och sen till Örebro i helgen!

Nu ska jag sova till outsiders tror jag 😛
Tur att jag har min tysta hamster kvar!

20111023-230432.jpg
En av de sista bilderna<3 20111023-230504.jpg
Och en bild på mig och Emelinda<3

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier