Allt började förra måndagen, jag fick ett mejl: 

”Vi har glädjen att informera dig om att du är en av vinnarna i Jedward-tävlingen. Detta betyder att du och en kompis får chans att se Jedward uppträda live och träffa dem på en Meet & Greet i LINKÖPING 25/1.”

detta var från Universal Music.

Jag blev chockad! Mitt hjärta dunkade! Pappa frågade om jag vill spela Wii, jag röt: NEJ!

skrev då till Lovisa:

  • MITT HJÄRTA DUNKAR I 40000!!!

  • TROR JAG INTE MEN VARFÖR?

  • i har glädjen att informera dig om att du är en av vinnarna i Jedward-tävlingen. Detta betyder att du och en kompis får chans att se Jedward uppträda live och träffa dem på en Meet & Greet i LINKÖPING 25/1.

  • VAAAAAAD SAAAAAAAAAAAAAAA DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!

  • TROR DET IAF!!!

  • har du fått mail?!?!?!?!? ELLER MEDDELANDE ELLER VAD DET HETER?????
  • MEN JAG DÖR NU

Och så…

Hittade vilken tävling det var så att jag visste att de inte skämtade!

Det var ju bara det  att vi redan hade köpt biljetter! Så har två stycken kvar till imorgon i Linköping! 150kr /st

 

Sen blev det tisdag och efter Hkk när jag kollar min mobil har jag missade samtal och ett SMS!

”Hej! Det här är Bea på tidningen FRIDA. Har hört  att du gillar Jedward. Om det stämmer får du gärna ringa mig. :)”

Jag ringde upp… Det var i Örebro den 27 fre. Jag blev glad, men tackade nej då jag redan hade en vinst. Ska till Örebro den dagen men bara på FM och shoppa! Sedan vidare mot Mora.

Så imorgon drar Lovisa och jag till Linköping efter skolan! Vi kommer nog springa runt och leta efter dem! (det brukar stå på Twitter vart dem är ;D) Sen så är konserten kl 1930 men insläpp 19, affärerna stänger då med! PERFEKT! tröttnar vi köper vi nog en godispåse och sätter oss och väntar. Ska lämna väskan i skolan så jag slipper bära på ”bara väskan!”

Ett svar till JEDWARD! :D:D:D

Arkiv

Kategorier