Mamma och jag åkte och hämtade mitt körkort i Boxholm idag 🙂 Köpte även Ost och hämtade ut en ”Malaco Gott & blandat KOLA” samt Dr Pepper.

Gjorde det vanliga med djuren innan jag drog till pappa vid 14. Då åkte vi och handlade det sista tills imorgon 🙂 Och middag till idag 🙂 allt som behövdes för att göra smörgåstårta! (ALLT UTOM TONFISK DOCK! D:)

När vi kom hem plockade vi upp poolen. Vi vann en från JULA förra året 😛 Men gud va jag saknar den gamla ;P Som inte blir full när EN person hoppar i! Sprang även en runda på ca 4km. Eller ”sprang”, gick mycket för det var ett tag sen 😉 Gick förbi gamla huset och skrattade lite åt brevlådan 😉 Våran som Emelinda målat och skrivit våra namn på sitter kvar ;D Det var typ det första vi fixade i nya huset xD

 

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier