Har inte gjort mycket nu… tittar på TV-serier och tar hand om djur! (ska ut och leta katt snart ;D)

 

Imorgon ska jag ”chilla” lite till 😉 iaf tills mamma slutar jobbet 😛

Onsdag: det kommer några som mamma känner

Torsdag: vet inte

Fredag: ….

FREDAG! WIEEE! Då släpps biljetterna till Justin Bieber’s konsert i Globen den 22 April 2013! Jag ska sitta redo klockan 10 för att köpa biljetter till Johanna och mig! 😀 Vi SKA (försöka) köpa i ”golden circle”! kostar 895kr… annars blir det nog det näst dyraste! Hela ticnet kommer säker ”gå under” som det gjorde när lady gaga-biljetterna släpptes! Men efter köpet är det bara att längta! 😀

Åker senare till mormor och morfar 😛 då tar vi husvagnen och åker först förbi Örebro och hämta Emelinda och sen VANSBRO! Ska ju simma vanbro tjejsim på lördag som en del av ”tjejklassikern”. 1km i motströms vatten som just nu är 15,5 grader varmt 😉 Men har ju min fina våtdräkt! 🙂 Åker hem sen efter det. Vi startar vid 13.30.

På söndag så åker vi till Boet (ödeshög/tranås) och hämtar de nya hästarna! (2st) 😀 tänker inte skriva namnen än dock 😛

Ska tjata lite mer om Ullared och så med ;)(vet att vi kommer åka, men när!?!?!) Liseberg kanske? Men vill ju inte åka själv med typ bara mamma! Eller Stockholm, Grönalund, Sommarkrysset?

hm? är det något mer jag vill göra? Jo! Ska övertala mamma att åka till Dublin i Augusti och gå på Jedwards young love konsert! (kommer nog dock inte lyckas så bra…)

Men sen är jag nöjd!

Senare blir det även Skänninge marken med släkt, Rix FM festival och så 120 års-kalas

Ciao!

 

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier