Mamma hade lovat mig att jag fick sova hur länge jag ville! Men så kommer hon hem och väcker mig vid typ 12! Fast det var nog bra för annars hade jag nog sovit än.

När mamma skulle laga mat så gick strömmen! Men när den kom tillbaka så gjorde vi klar maten och åt. Efter en stund försvann den igen! Då gick jag ut! Tog in Grevinna, sadlade, tränsade och tog en sväng i skogen! Hon är så underbar att rida ^^ Sen behandlade jag alla hennes sår… vi har även köpt en ögonsalva då hon har lite problem :/ Släppte ut Grevinnan igen och tog in Vosca 😛 Borstade henne RIKTIGT fin! Svansen och manen var helt toviga, men nu är svanen så fin och bra att borsta bort flugor med igen 😉 In snabbt sen och byta om.

Åkte och handlade i Mjölby… hästfoder, hönsfoder, kaninfoder, flugspray, bandage och mineraler 🙂 Och så lite mat på Lidl 😉 Köpte Nyponsoppa och grädde som jag äter/dricker just nu ;D

Och eftersom idag är den SISTA JULI! Så händer det något speciellt ”i natt”! Ska fixa det sista och så bara 😉

Under tiden blir det Bunheads, TSLOTAT, Gossip girl och the secret circle! 😀 Ska även fixa en design åt en person 🙂 Och lite ”häng” på Twitter ;o)

3 svar till Får jag sova?

Arkiv

Kategorier