”Va” med Olivia igår 🙂 Vi fixade med djuren… tills vi såg en orm! Då gick vi in och ”snackade” och åt. Sen så följde vi med till Linköping 😛 Vi gick runt i massor  av butiker på Ikano. Efter allt så handlade vi mat på CG, vi(jag ;D) plockade i massor av GOD ”mat” i korgen och gömde under allt annat 😉

När vi kom hem så var kaninerna borta! PANIK! var är de? Jo, några meter bort vid hönsen 😉 så tog in de igen… Klippte klorna på dem och råkade klippa liiite för långt på en på DZ, MEN jag hade blod över hela fingrarna och tröjan! Gick in och tvättade mig och sen så gick jag ut igen. Då såg jag att DZ hade massor sår och hack på/i örat! 🙁 Det var som ett hack in på kanten och så mitt på ^<- (högsta punkten fast deras öron är lite rundade) där var det ett jack ca o,5cm in… stackarn 🙁

Nu ska jag titta på TSLOTAT <- JAPP! Ska även rida Maritza och kanske Vosca?

BÄÄÄÄÄBIS ZÄTA! 😀

Kommentering avstängd.

Arkiv

Kategorier